Termeni si Conditii

1. Elemente definitorii

       Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre SC FICOVA COM SRL, prin intermediul site-ului www.laculbradeni.ro
       Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
       ‘’Cumparator’’ – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o rezervare.
       ‘’Vanzator’’ – societatea comerciala SC FICOVA COM SRL, avand sediul social in SIGHISOARA, str. STEFAN CEL MARE NR 10A, jud. MURES, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J26/247/1995, CIF RO7360902.
       ‘’Drepturi de Proprietate Intelectuala’’ (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
       ‘’Specificatii’’ – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

       

2. Serviciile oferite

       • Acces in incinta ingradita
       • Acces la dusuri si toalete
       • Acces la current electric
       • Stand de pescuit
       • Spatiu de campare
       • Parcare auto

       Tarifele afișate pe www.laculbradeni.ro/rezervari sunt exprimate în RON și conțin TVA.
       SC Balta Iannis are dreptul de a modifica tarifele afișate pe www.laculbradeni.ro/rezervari  precum și dreptul de a modifica caracteristicile pachetelor oferite in orice moment. Rezervarile confirmate nu vor fi afectate de aceste schimbari.
       Vanzatorul nu este responsabil pentru paza parcarii si obiectelor personale ale Cumparatorului aflate in incinta ingradita. Totusi Vanzatorul are un sitem de monitorizare video atat a parcarii cat si a incintei a caror inregistrari pot fi pus la dispozitia Cumparatorului si/sau institutiilor abilitate la cerere.
       Pentru detalii va rugam cititi cu atentie Politica privind supravegherea video.

3. Efectuarea rezervarii

       Rezervarile se pot efectua cu cel mult 120 de zile calendaristice in avans fata de data dorita.
       Clientul se obligă să introducă în Formularul de Rezervare date complete, corecte și conforme cu realitatea.
       Dupa selectarea serviciilor dorite, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plată detaliate în secțiunea Modalități de plată.
       Rezervarea este asumata de catre Vanzator numai dupa transmiterea unui COD DE CONFIRMARE pe adresa de e-mail completata de Cumparator in Formularul de Rezervare.
       Înregistrarea domeniilor se realizează în concordanță cu legislația în vigoare.
       SC FICOVA COM SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru orice pagube cauzate de furnizarea de către Client a unor informații incorecte sau incomplete.
       Clientul este de acord să achite UN AVANS DE 100LEI contravaloarea serviciilor noastre în avans, pentru perioada de timp în care acestea sunt furnizate: 24 ore, 36 ore, 48 ore, 72 ore, 96 ore, 120 ore pt 1 sau 2 pescari.
       Programul de pescuit este in fiecare zi de la ora 0:00 la ora 24:00.
       Predarea catre comparator a standului de pescuit se poate face pe toata perioada rezervata , dar nu mai devreme de 06.00 sau 18:00, în funcție de rezervare, a primei zile de rezervare

       Programul de predare a standurilor catre Cumparator este astfel:
       - Luni - Duminica orele de intrare/iesire sunt 06.00 sau 18.00

       Programul de predare a standurilor de catre Cumparator catre Vanzator este astfel:
       - Luni - Duminica orele de intrare/iesire sunt 05.00-06.00 sau 17.00-18.00

       Este la alegerea Cumparatorului daca foloseste tot intervalul de timp rezervat sau numai partial. Timpul ramas din cadrul rezervarii, in cazul predarii de catre Cumparator a standului de pescuit inainte de data si ora de expirare nu este transmisibil catre alt Cumparator.
       Folosirea partiala a timpului rezervat de catre Cumparator nu influenteaza in nici un fel taxa platita. Cumparatorul este de accord ca folosirea partiala/neutilizarea a timpului de rezervare nu poate duce la returnarea partiala sau totala a sumelor platite catre Vanzator.
       Eliberarea standului si predarea acestuia se face de catre Cumparator cel tarziu pana la ora 06.00 sau 18.00 din ultima zi aferenta rezervarii.
       Perioada minima de taxare 24 ore.

4. Modalitatea de plată

       Plata va putea fi efectuată numai online cu cardul prin platforma online, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
       Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare, numele deținătorului și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în funcție de card, unele informații pot lipsi).
       Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei online care nu solicită și nu stochează nici un fel de alte detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

       Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
       Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
        - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
        - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
       Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
       Furnizorul (EuPlatesc.ro) nu va avea nici o obligație (nici față de Utilizatorul Final, nici față de Beneficiar) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denunțarea unilaterală a contractului de către Utilizatorul Final și nu va răspunde în nici un fel față de acesta.

5. Politica de anulare a rezervarii si returnarea

       Orice anulare/modificare a rezervarii cu mai putin de 7 zile calendaristice inainte de data rezervata, sau neprezentarea la data programata duce la retinerea integrala a taxei platite de catre Cumparator.
       In cazul anularii rezervarii vanzatorul se obliga ca intr-un termen pana la 14 zile lucratoare sa returneze suma integral prin plata bancara catre comparator.

       In cazul in care de la rezervare a trecut mai mult de 6 luni, sumele platite in avans nu se returneaza, indiferent cand a fost facuta cererea de anulare a rezervarii!

       Cererea de anulare/modificare a rezervarii se transmite doar in scris pe email : solomonaurelian@gmail.com, si whatsapp pe nr 0766475769, de catre titularul rezervarii. Cererea de anulare/rezervare trebuie sa cuprinda exact aceleasi date cuprinse in rezervare impreuna cu codul de confirmare a rezervarii.

6. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

       Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.
       De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea catre SC FICOVA COM SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

7. Politica de confidentialitate

       Prin aceasta “Politica de confidentialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informatii clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.laculiannis.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de catre compania noastra “Politica de confidentialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferintele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.
       S.C. FICOVA COM SRL. respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidentialite” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.laculiannis.ro colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal.
       Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidentialitate”. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta politica de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

       Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal si supraveghere video
       Această politica de confidențialitate („Politica”) se aplică societatii SC FICOVA COM SRL. Ne straduim să oferim servicii și experiențe memorabile tuturor clientilor nostri. Ne bucurăm că sunteți clientul nostru și prețuim loialitatea dvs. Suntem conștienți de faptul că, în zilele noastre, confidențialitatea reprezintă o problemă importantă. Am dezvoltat această Politica pentru a prezenta modul nostrum de gestionare a informațiilor personale pe care le colectăm de la dvs. sau despre dvs. pe website-ul sau la sediul nostru, prin comunicări scrise sau orale cu noi, atunci când vizitați proprietatea noastra sau din alte surse.
       Utilizând oricare dintre serviciile noastre și/sau acceptând această Politica, de exemplu în contextul înregistrării pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, înțelegeți și confirmați că vom colecta și utiliza date cu caracter personal așa cum este descris în această Politica.

8. Facturare

       Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura, dupa primirea sumelor in contul Vanzatorului, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate datele necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9. Politica privind supravegherea video

       1. Motivul legitim și temeiul juridic al supravegherii video
       Utilizarea sistemului de supraveghere video este necesara pentru a menține un climat social optim și pentru a spori siguranța, securitatea și controlul accesului in incinta SC FICOVA COM SRL, astfel cum este prevazut de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precum și Hotararea Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

       Cadru legal:
       • Legea nr. 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificarile si completarile ulterioare;
       • Hotararea nr. 301 din 11 aprilie 2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor;
       • Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)
       • Instrucţiunile Autoritatii Europene de Protectie a Datelor Personale privind supravegherea video.


       2. Scopul și sfera politicii privind supravegherea video
       SC FICOVA COM SRL opereaza un sistem de supraveghere video pentru a preveni, descuraja, gestiona și ancheta incidentele de siguranța și securitate, precum și pentru protecția persoanelor, a bunurilor (de incendii, furturi, efracții, atacuri sau de orice alta amenințare). Sistemul de supraveghere video sprijina realizarea scopurilor comune legate de securitate și acces, prin monitorizarea unor zone și evenimente specifice. Sistemul face parte din masurile menite sa sprijine politicile de securitate ale SC FICOVA COM SRL
       Aceasta politica stabilește mecanismele de utilizare a sistemul de supraveghere video, precum și masurile adoptate de SC FICOVA COM SRL pentru a proteja datele personale și viața privata a persoanelor aflate in incinta SC FICOVA COM SRL și in imediata sa apropiere.
       Elementele acestei politici de supraveghere sunt aplicabile in incinta SC FICOVA COM SRL.

       3. Asigurare operarii sistemului de supraveghere video in conformitate cu prevederile legislative referitoare la viața privata și protecția datelor

       3.1. Revizuirea sistemului actual
       Procedurile SC FICOVA COM SRL sunt revizuite periodic, pentru a se asigura conformitatea cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

       3.2. Conformitatea
       SC FICOVA COM SRL proceseaza imaginile in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

       3.3. Sistemul CCTV
       Sistemul Closed-circuit television (CCTV) al SC FICOVA COM SRL poate fi supus periodic unei analize de risc pentru fiecare camera de supraveghere in parte. Pe baza analizelor și cu obiectivul de a reduce la minimum monitorizarea zonelor care nu sunt relevante pentru scopurile avute in vedere, localizarea camerelor și unghiurile de vizionare pot fi modificate, inlocuite sau confirmate.

       3.4. Revizuirea politicii
       Operatorul sistemului efectueaza o revizuire a proporționalității utilizării sistemului de supraveghere video asupra protecției datelor cu caracter personal la fiecare doi ani. In cursul acestor revizuiri periodice, va aprecia daca:
       • exista in continuare nevoie de un sistem de supraveghere video;
       • sistemul continua sa serveasca scopului sau declarat;
       • nu exista, in continuare, alternative adecvate.

       Revizuirile periodice vor acoperi, de asemenea, și alte probleme identificate pe durata exploatării sistemului, in special daca politica SC FICOVA COM SRL de supraveghere video continua sa respecte legislația și instrucțiunile in vigoare și daca este respectata in practica.

3.5. Soluții tehnologice care respecta viața privata
       La comenzile de echipamente noi pentru sistem și, in masura posibilului, SC FICOVA COM SRL va utiliza soluțiile tehnologice optime, care sa se ridice la standardele și nivelul ultimelor tehnologii disponibile.

4. Zonele aflate sub supraveghere
       Amplasarea camerelor de supraveghere și a unghiurilor de vizionare ale acestora se bazeaza pe o analiza a riscului, asigurandu-se orientarea camerelor exclusiv catre zonele cele mai importante din cadrul obiectivului supravegheat.
       Pentru a monitoriza punctele de intrare/ieșire, standurile de pescuit ale incintei SC FICOVA COM SRL, sunt prevazute camere de supraveghere.

       5. Categorii de date personale colectate și scopul colectarii acestora

       5.1. Caracteristici tehnice ale sistemului
       Sistemul SC FICOVA COM SRL de supraveghere video este un sistem convențional. Toate camerele de supraveghere funcționeaza 24 ore/zi, 7 zile/saptamana. Calitatea imaginii in majoritatea cazurilor permite identificarea persoanelor aflate in zona de acoperire a camerei de supraveghere. Aceasta inregistreaza imagini digitale înregistrându-se, imaginile captate, precum și timpul, data și locul. Nu utilizam tehnologie de varf sau supraveghere video inteligenta, nu interconectam sistemul nostru cu alte sisteme și nu utilizam inregistrarile audio sau „CCTV cu sunet”.

       5.2. Scopul supravegherii video
       SC FICOVA COM SRL utilizeaza sistemul de supraveghere pentru a garanta siguranța, securitatea și controlul accesului. Sistemul de supraveghere contribuie la controlarea accesului in cladire și asigura securitatea și siguranța cladirilor, a personalului, turiștilor și a vizitatorilor, precum și bunurile și documentele prezente sau pastrate in sediu.
       Sistemul de supraveghere video ajuta la prevenirea, descurajarea, gestionarea și, daca este necesar, anchetarea incidentelor legate de siguranța și securitate, a potențialelor amenințari sau accesului fizic neautorizat, inclusiv a accesului neautorizat in cladiri sau la infrastructura IT.

       5.3. Limitarea scopului
       Sistemul nu este utilizat in alte scopuri decat cele menționate mai sus. De exemplu, nu este utilizat pentru a monitoriza prezența angajaților. Sistemul nu este utilizat nici ca instrument de ancheta in alte scopuri decat cele descrise mai sus, cu excepția cazului in care este vorba de un incident de siguranța fizica sau de o infracțiune. Inregistrarile pot fi transmise organelor de ancheta in cadrul unei anchete disciplinare sau penale oficiale.
       5.4. Camere web
       SC FICOVA COM SRL nu utilizeaza camere web in scopuri legate de protecția siguranței și securitații.

       5.5. Categorii speciale de date
       Sistemul de supraveghere video al SC FICOVA COM SRL nu are drept scop colectarea unor categorii speciale de date, cum ar fi originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice, apartenența la sindicate sau date privind sanatatea sau orientarea sexuala. Cu toate acestea, sistemul poate prelucra date personale speciale privind sănătatea în situația în care printre turiștii sau vizitatorii hotelului se află persoane cu deficiențe de vedere sau persoabe cu dizabilități fizice ( de exemplu, cele aflate în cărucioare sau care folosesc rampa de acces destinată acestora).
       Sistemul CCTV monitorizeaza aria minima necesara pentru a asigura siguranța și securitatea incinteie. Scopul utilizarii acestor camere nu este de a inregistra sau procesa categorii speciale de date, nici de a viza un individ, ci de a fi capabil de a preveni, a evalua și a ancheta incidente legate de securitate.
       Operatorii sistemelor de monitorizare beneficiaza de instructaje periodice cu privire la protecția datelor și la drepturile fundamentale.

       6. Dreptul de acces la informații și beneficiarii acestora

       6.1. Personalul intern și extern de securitate și intreținere
       Sistemul computerizat CCTV nu permite operatorilor externi sa descarce inregistrari pe suporturi media externe (cum ar fi DVD-uri sau chei USB).
       Intreținerea sistemului de supraveghere video este, de asemenea, efectuata de un contractant, sub supravegherea unui reprezentat al SC FICOVA COM SRL.

       6.2. Dreptul de acces la datele personale
       Politica de securitate a SC FICOVA COM SRL cu privire la supravegherea video precizeaza și documenteaza cine are acces la inregistrarile de supraveghere video și/sau la arhitectura tehnica a sistemului de supraveghere video, in ce scop și in ce constau drepturile respective de acces. In special, documentul precizeaza cine are dreptul:
       • sa vizioneze imaginile in timp real;
       • sa vizioneze imaginile inregistrate;
       • sa copieze;
       • sa descarce;
       • sa ștearga;
       • sa modifice imagini.
       Drepturile de acces sunt stabilite prin decizia conducerii SC FICOVA COM SRL.

       6.3. Formarea personalului cu privire la protecția datelor        Tot personalul cu drepturi de acces, inclusiv agenții de securitate externi și tehnicienii de intreținere, beneficiaza de instructaj cu privire la protecția datelor.

       6.4. Angajamente privind confidențialitatea
       Personalul cu drepturi de acces, inclusiv personalul extern care efectueaza operațiuni CCTV sau de intreținere a sistemului, semneaza angajamente de confidențialitate pentru a garanta ca nu transmit, nu arata sau nu divulgă nimanui in niciun fel conținutul imaginilor de supraveghere video, cu excepția destinatarilor autorizați.

       6.5. Transferuri, comunicari și registre
       Informațiile stranse ca urmare a procesarii datelor personale, inclusiv imaginile CCTV, pot fi comunicate organelor judiciare sau de aplicare a legii pentru a ancheta sau urmari fapte penale. Aceste transferuri nu se efectueaza decat la cerere. Nu au loc transferuri periodice sau de rutina.
       De asemeni, persoanele ce au suferit o paguba materiala in incinta SC FICOVA COM SRL pot solicita pe baza unei cereri scrise, supusa aprobarii conducerii, accesul la vizionarea inregistrarilor video relevante asupra faptei incriminate.

7. Protejarea datelor personale
       Pentru a proteja securitatea sistemului de supraveghere video ca intreg, inclusiv a datelor personale, se pun in practica o serie de masuri tehnice și organizaționale.
       Se iau toate masurile posibile, tehnice și fizice, pentru a asigura securitatea sistemului și asigurarea protecției datelor, printre altele:
       • personalul (extern și intern) semneaza acorduri de nedezvaluire și confidențialitate;
       • utilizatorilor li se acorda drepturi de acces numai la acele resurse care sunt strict necesare pentru a-și putea desfașura activitatea (pe baza necesitații de a cunoaște);
       • întocmirea unei liste actualizate a tuturor funcțiilor/posturilor care au acces la sistem in permanența și descrie drepturile lor de acces.

       8. Pastrarea datelor
       Perioada de pastrare a imaginilor captate de sistemul de supraveghere video este de maximum 2 luni. Aceasta perioada de pastrare este esențiala pentru investigațiile de securitate, deoarece din cauza prezenței utilizatorilor in diverse locuri de activitate, in multe cazuri reclamațiile sunt depuse dupa multa vreme de la incident.
       Daca este nevoie ca o imagine sa fie pastrata pentru investigații ulterioare sau pentru a aduce dovezi in cazul unui incident de securitate, aceasta poate fi pastrata pe durata anchetei și, daca este necesar, poate fi arhivata, odata cu ancheta, pentru o perioada de pana la un an.

10. Promotiile

       Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului. SC FICOVA COM SRL. isi rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

11. Disclaimer

       MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE.

       SC FICOVA COM SRL. nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. SC FICOVA COM SRL. ar putea face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar SC FICOVA COM SRL. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

12. Limitarea responsabilitatilor

       SC FICOVA COM SRL., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

13. Legile aplicabile

       Acest site este administrat de SC FICOVA COM SRL.
       SC FICOVA COM SRL . nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

14. Forta majora

       Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. Generalitati

       SC FICOVA COM SRL poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

       PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI